вторник, 9 апреля 2013 г.

Шевроле Орландо 2013 для росіян оснастять дизельним мотором

Американський концерн Chevrolet починає випускати на автомобільний ринок Росії свій новий дизельний варіант семи місцевого мінівена під назвою Шевроле Орландо 2013 року. Офіційні дилерські салони вже почали приймати замовлення на новинку. Автомобіль пропонується російським водіям лише в одному єдиному виконанні, а ціна Шевроле Орландо стартуватиме з позначки в 998 тисяч рублів.Новий Orlando оснащується дизельним силовим агрегатом на 2 літри, здатним розвивати потужність в 163 «конячки» і володіє максимумом крутного моменту в 360 Нм, який буде доступний, починаючи з 2000 оборотів в хвилину. Двигун працює в парі з шести діапазонною коробкою-«автоматом». На те, щоб розігнатися з місця до «сотні», в автомобіля йде близько 11 секунд. Заявлена ​​максимальна швидкість мінівена - 198 кілометрів на годину.Що стосується витрати палива, то, при русі в умовах міста, новий Chevrolet Orlando 2013 року буде споживати близько 9,3 літра кожні 100 кілометрів. Їзда в змішаному циклі дозволить витрачати трішки менше - близько 7 літрів палива на кожну «сотню».

Шевроле Орландо 2013 года

Шевроле Орландо 2013
Що стосується стандартній комплектації, то вона складається з колісних дисків на 17 дюймів, виготовлених із легких сплавів, шести подушок безпеки, системи круїз-контролю, системи клімат-контролю, системи, що відповідає за стабілізацію руху, системи електричного обігріву салону і сидінь на першому ряду , електричного приводу і системи обігріву зовнішніх бічних дзеркал, датчиків дощу та світла, парктроніка і музичної системи з шістьма динаміками і USB-портом.

Опціонально на новий Шевроле Орландо 2013 пропонуються система навігації та обробка салону з використанням якісної шкіри. У такому разі вартість машини зросте до позначки в 158 000 рублів.Варто нагадати, що раніше на вітчизняному ринку автомобіль Chevrolet Orlando продавався лише з силовим агрегатом на 1,8 літра, що працює на бензині і видає потужність в 141 «конячку». Коштувала така модель не менше 760 тисяч рублів.

0 коммент.:

Отправить комментарий