среда, 10 апреля 2013 г.

Оновлений Кіа Оптима (Kia Optima) 2013


Під час міжнародного автомобільного салону в Нью-Йорку відбулася офіційна презентація оновленої моделі седана під назвою Kia Optima 2013 року, роботу над яким вели фахівці з дизайнерського крила корейського концерну, яке розташовується у Франкфурті, що в Німеччині. За великим рахунком, всі оновлення більше торкнулися зовнішній вигляд седана. Так, автомобіль отримав іншу лицьову оптику, яка схожа з передніми фарами європейської версії рестайлінгового позашляхового автомобіля Sorento, нові кормові фари і модифіковану фальшрадиаторную грати.
Що стосується модифікацій Кіа Оптима 2013 року, то варто сказати, що окремі комплектації оснащуватимуться протитуманними фарами, виконаними на світлодіодах, як у тому ж «зарядженому» ceed GT.
Що стосується салону седана марки Kia, то необхідно відзначити нові сидіння. Крім цього Optima укомплектований новою мультимедійною системою з сенсорним екраном на 8 дюймів, що має можливість підключення до супутникового інтернету і навігаційну систему. За додаткову суму, в якості опції, оновлений седан обладнають системою стеження за «мертвими» зонами.

Киа Оптима 2013 года
Кіа Оптима 2013



Якщо говорити про лінійку

силових агрегатів оновленої моделі Kia Optima 2013 року, то і вона не залишилася без змін. У неї входять атмосферний агрегат на 2,4 літра, що працює на бензині і видає 202 кінських сили потужності, і турбомотор на 2 літри, що розвиває потужність в 277 «конячок». Покупцям з Північної Америки так само буде запропонований гібридний варіант цього автомобіля, з силовою установкою на 206 кінських сил.


Треба так само сказати, що останнім часом інженери компанії Kia не сидять склавши руки, і підтвердженням тому є нова генерація кросовера Kia Soul 2013 року і двох-дверний варіант автомобіля Forte, які були продемонстровані на тому ж салоні в Нью-Йорку.

0 коммент.:

Отправить комментарий