среда, 10 апреля 2013 г.

Нове покоління автомобіля Kia Forte 2013

Під час автомобільного салону, що проходить в Нью-Йорку, південнокорейська компанія-автовиробник Kia вирішила продемонструвати чергову генерацію моделі Forte, яка на деяких ринках (у тому числі і на російському) називається Cerato. Варто нагадати, що купе Kia Forte у варіанті з кузовом "седан" дебютувало ще наприкінці осені 2012 року, а варіант у кузові «хетчбек» був продемонстрований взимку цього року.
На ринку Сполучених Штатів Америки купе Кіа Форте 2013 року мати дві версії - EX і SX. Що стосується модифікації EX, то вона буде оснащуватися двох літровим силовим агрегатом, здатним розвивати потужність в 175 «конячок». У парі з таким двигуном компанія-розробник пропонує автоматичну шестиступінчасту коробку передач.
Новинка Kia Forte 2013 року в варіанті SX буде укомплектована турбомотором з чотирма циліндрами. Обсяг такого силового агрегату становить 1,6 літра, а потужність, що розвивається - 204 «конячки». Такий двигун новинки 2013 можна буде агрегувати як ручною коробкою передач на шість ступенів, так і шести діапазонної «автоматикою» з варіантом перемикання передач за допомогою встановлених підкермових пелюсток.

Kia Forte 2013 года
Kia Forte 2013


Що стосується базового оснащення автомобіля Kia Forte 2013 року, то воно складається з системи безключового доступу в салон, системи клімат-контролю, системи, підігріваючої рульове колесо, камери, що здійснює огляд ззаду, дисків коліс на 18 дюймів, навігаційної системи, світлодіодним кормової оптики, карбонових декоративних вставок всередині салону і ще деяких опцій.


На ринку Сполучених Штатів Америки нове купе Kia Forte 2013 надійде в продаж ближче до кінця цього року. Треба сказати, що на вітчизняному ринку модель Kia Forte попередньої генерації має два варіанти мотора - 1,6 і 2,0 літра (потужності відповідно 126 і 150 "конячок"). Ціна Кіа Форте починається з позначки в 730 тисяч рублів.

0 коммент.:

Отправить комментарий