вторник, 9 апреля 2013 г.

Концепт-кар Субару Візів (Subaru Viziv) 2013

Під час міжнародного автомобільного салону в Женеві концерн Subaru представив свою нову концептуальну модель під назвою Субару Візів 2013 року, тим самим показавши, якого напрямки будуть дотримуватися в компанії при створенні нових кросоверів. Модель, продемонстрована на автомобільному салоні, являє собою купеподобний кросовер, двері якого виконані в стилі Lambo.Концепт Subaru Viziv 2013 виділяється фірмової шести вугільної гратами фальшрадіатора, великим дифузором, С-подібної світлодіодної оптикою ззаду і спереду кузова, панорамним дахом, зробленої зі скла, і легкосплавними дисками коліс на 20 дюймів. Що стосується габаритів нового автомобіля, то довжина Viziv дорівнює 4320 міліметрів, ширина - 1900 міліметрів, а висота кросовера доходить до позначки в 1510 міліметрів. Що стосується колісної бази концепту, то вона має 2640 міліметрів в довжину.Новинка Subaru Viziv 2013 оснащується гібридною силовою установкою під назвою Hybrid SI-DRIVE, що складається з дизельного мотора Boxer на 2 літри, двох електромоторів, розташованих на задній осі, і комплекту літій-іонних батарей. У парі з такою силовою установкою буде працювати безступінчатий варіатор.

Субару Визив 2013 года
Субару Візів 2013
За заявами японських інженерів, відмінна маневреність концептуального кросовера Субару Візів 2013 забезпечується новим електронним асистентом, який розподіляє крутний момент самостійно між осями при повороті керма. Що стосується систем, що відповідають за безпеку, то варто відзначити встановлену систему, відповідальну за запобігання зіткнення, що називається EyeSight.

Ця система займається аналізом даних, які надходять з камер, і здатна розрізняти всілякі об'єкти. Так, EyeSight може відрізнити людину, яка переходить дорогу, від рухомого транспортного засобу.Найімовірніше, що концептуальна модель Субару Візів так і залишиться концептом і на конвеєр не піде, але вже зараз відомо, що система повного приводу від цього автомобіля точно буде використовуватися в майбутньому на деяких серійних моделях кросоверів концерну Subaru.

0 коммент.:

Отправить комментарий